Пропускане към основното съдържание

Адел: соул, цигари, червено вино и сърдечна мъка

Изминали са едва няколко дни от европейското турне на Адел, но тя е малко потисната. Тъкмо е слязла за среща с журналиста от Rolling Stone Туре от панорамния бар на хотела си, където е изпила две малки гарафи червено вино. Това я кара да се чувства “въздушна”. “Удари ме право в главата!” – казва тя. Адел не носи никакъв грим и тъмнорусата й коса е събрана в оплетен възел.

През 2011 – годината на секс бомбите и арт проектите в поп класациите – най-голямата изненада стана албумът за края на една връзка, който можеше да е записан и в Мъсъл Шоулс, Алабама. Дискът е дело на земна, пищна 23-годишна певица, която често се облича с вълнени пуловери с поло яка. (И днес е с черно поло, което нарича “моят щит, моята подкрепа” – в комбинация с черен клин и леопардови балетни пантофки.)

Вторият албум на Адел, 21, дебютира под номер едно във Великобритания и Щатите и продаде общо пет милиона копия – напредък, който самата певица определя като “доста сериозен”. Напоследък Адел започва да пуши отново, макар да твърди, че се ограничава до седем цигари на ден.

На заем от Rolling Stone

Коментари

Популярни публикации от този блог

Лято

Според „Уикипедия” лято е един от четирите сезона в умерения пояс, заедно с есента, зимата и пролетта. Астрономично лятото започва с лятното слънцестоене (около 21 юни в Северното полукълбо и 22 декември в Южното полукълбо) и свършва с есенното равноденствие (около 23 септември в Северното полукълбо и 22 март в Южното полукълбо). В метеорологията се използва различна конвенция - месеците юни, юли и август в Северното полукълбо и декември, януари и февруари в Южното полукълбо.