Пропускане към основното съдържание

Раздадоха вещите на Ейми Уайнхаус на феновете й


Най-известният албум на Ейми Уайнхаус Back To Black, който оглави британския чарт след издаването си преди пет години, може отново да се изкачи на първото място в класацията на най-продаваните плочи във Великобритания. Шест песни на Уайнхаус са попаднали в официалния чарт на синглите. Това са Back To Black, Rehab, Tears Dry On Their Own, Love Is A Losing Game, You Know I'm No Good и Valerie. Официалният британски чарт ще бъде огласен късно тази вечер.

По-рано през седмицата бащата на Ейми Уайнхаус Мич и приятелят й Рег Травис са разчистили дома на певицата и са раздали нейни принадлежности на чакащите пред къщата в Северен Лондон верни фенове. Двамата мъже са подарили бижута и дрехи на почитателите, споделяйки с тях, че тя би искала точно това. Мич Уайнхаус и Рег Травис още веднъж са благодарили на хората за огромната им подкрепа след все още необяснимата смърт на 27-годишната соул звезда.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Лято

Според „Уикипедия” лято е един от четирите сезона в умерения пояс, заедно с есента, зимата и пролетта. Астрономично лятото започва с лятното слънцестоене (около 21 юни в Северното полукълбо и 22 декември в Южното полукълбо) и свършва с есенното равноденствие (около 23 септември в Северното полукълбо и 22 март в Южното полукълбо). В метеорологията се използва различна конвенция - месеците юни, юли и август в Северното полукълбо и декември, януари и февруари в Южното полукълбо.