Пропускане към основното съдържание

София днес отново диша

Второто издание на Mellow Music Festival, ще се състои днес. За първи път у нас ще бъдат представени музикални откриватели от цяла Европа, които по една или друга причина са прескочили българската сцена, и над 20 български проекта, сред които диджеи в иновативни стилове, които издават навън, но не са известни тук и чисто нови групи – бъдещите посланици на българската музика в Европа.

Mellow Music Festival ще превърне центъра на София в сцена за повече от 12 часа днес, като премине последователно през улиците (София диша: Музика - на Шишман и пресечките й, ще събере диджеи, групи и най-колоритните улични музиканти), парка (Mellow Open Air - открита безплатна сцена в Борисовата градина) и клубовете (Mellow Night в 6 клуба около НДК - Element, MIXTAPE 5, Spacer, Twins Club, Culture Beat и Life House, с вход от 15 лева за пълен достъп и 8 лева само за един клуб).

В рамките на повече от 12 часа столичната публика ще се запознае с над 20 нови и интересни български изпълнители, групи и диджеи, допълнително ще бъдат представени 9 музикални проекта от Великобритания, Исландия, Италия, Испания и Франция, Полша, Австрия и Израел.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Лято

Според „Уикипедия” лято е един от четирите сезона в умерения пояс, заедно с есента, зимата и пролетта. Астрономично лятото започва с лятното слънцестоене (около 21 юни в Северното полукълбо и 22 декември в Южното полукълбо) и свършва с есенното равноденствие (около 23 септември в Северното полукълбо и 22 март в Южното полукълбо). В метеорологията се използва различна конвенция - месеците юни, юли и август в Северното полукълбо и декември, януари и февруари в Южното полукълбо.