Пропускане към основното съдържание

Да помогнем на Николета Лозанова да спре да пее

Няколко дни ми бяха нужни, за да се реша да пиша по тази тема, но що и аз като Карбовски реших да си направя малко PR и да си вдигна посещенията на блога. Всички използват Николета и Валери, за да имат висок рейтинг и продажби, а после същите, тези говорят зад гърбовете им колко са прости и как NiLo, както реши да се нарече г-ца Лозанова, се държи невъзпитано с всички и всичко около нея и най-вече с любимия Божинов. Не стига, че с всяка своя стъпка Николета дразни всичко живо, най-вече Алисия, ами и от няколко дни е решила ни дразни и с фалшивото си пеене. Честито!!!

За по малко от 12 часа форумите и FaceBook гръмнаха от подигравателни коментари по адрес на брюнетката, а музиканти и певици не спират да бълват змии и гущери по неин адрес. И с право. Първо Ванко 1 явно е имал нужда от вдигане на рейтинга и той като Карбовски, решил да покани Никито да си поиграят на рапър и певица, само дето това на Лозанова хич, ама хич не й се отдава. Милата, не стига че не може да пее, ами и мучи като преяла крава. Имам чувството, че пее на сила. Никакво вживяване в текста и песента. Пък и за к`во и е. Нейната идея е да я дават по телевизора, а не да пее. Няма се явява на X Factor все пак. За танц и ритъм в кръста и дума не може да става. Ми то не е лесно и да пееш и да танцуваш.

Явно, за да им излезе по-евтинджос Ванко и Николета решиха да съсипят хитовата песен на рапъра и поп дивата Ирина Флорин „Запази вечерта”, която все още хлапетата си тананикат. Само не разбрах, защо Ванко пее на диалект и меца. Но това да й е проблемът на композицията. Като капак на цялата полюция се появява и Мартин Карбовски, който със сигурност не е взел нито един лев хонорар, като Васа Ганчева не взе от „Съдебен спор”. Само дето Васа е малко по-умна и начетена от човечето, което всяка събота копира Лари Кинг и се мъчи предаването му да се превърне във „Всяка неделя”, но колкото и да се напъва не става. Е сори пич!

И аре Николета Лозанова да спре да пее, че на хората им писна вече от нея и вечните и PR акции, от които лъха на евтино. Ако трябва да сме честни не е виновна само тя. Нали знаете какво са казали старите хора „рибата се вмирисва от главата”, съответно в случая главата сме ние, че й обръщаме внимание. Това обаче няма да продължи много дълго. Ако в най-скоро време Никито не смени гаджето хората ще изгубят интерес към нея... и тогава ко прайм?

И както казва Крис "Ега си халтурата"!

Всички лица, събития и случки по-горе са напълно случайни!!!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Лято

Според „Уикипедия” лято е един от четирите сезона в умерения пояс, заедно с есента, зимата и пролетта. Астрономично лятото започва с лятното слънцестоене (около 21 юни в Северното полукълбо и 22 декември в Южното полукълбо) и свършва с есенното равноденствие (около 23 септември в Северното полукълбо и 22 март в Южното полукълбо). В метеорологията се използва различна конвенция - месеците юни, юли и август в Северното полукълбо и декември, януари и февруари в Южното полукълбо.