Пропускане към основното съдържание

Мария Илиева - I Like



Няма да скрия от вас, че Мария Илиева ми е една от любимите български певици. Винаги усмихната, винаги позитивно настроена, винаги новатор в това, което прави. Е, как човек да не я обича?! В края на 2010-а най-новото й парче I Like излезе на музикалния пазар и оттогава не излиза от плеъра ми. За десетгодишния юбилей, за любовта, за промените, за цената, която плати, за да е Мария Илиева, си поговорихме сладко с кадифения глас на българската музиката.

* Здравей Мария! В края на 2010 представи най-новия си сингъл I Like. Разкажи ми повече за него, за процеса на работа, за видеото.

I Like е моят нов клубен сингъл, който представих в навечерието на Коледа и се надявам да е бил приятна изненада и подарък за феновете. По песента имах щастието да работя с изключително талантливи хора - Рейчъл Роу, която е прекрасна и тепърва често ще чувате името й и B.O.Y.A.N., който е артист и музикален продуцент в Стерео стая. За реализацията на видеото се погрижиха режисьорът Robert Wauu, операторът Крум Родригес и моите добри приятели, с чиито талант се гордея: Жоро Петков от салон The Snakes, който освен атрактивните прически направи и стайлинга, Хубен Хубенов, който подбра за мен най-доброто от първа линия на Gaultier, Слав, който се зае с грима, хореографът Милен Данков, който заедно с танцьорите от Dance Zone даде живот и парти заряд на видеото. Надявам се любовта и желанието, с които го направихме, да се усеща и I Like да влезе в списъка ви с любими песни.

* I Like ще е част от нов албум или просто сингъл, който си решила да пуснеш на музикалния пазар?

I Like е вторият сингъл от предстоящия ми албум, който планирам да представя до края на годината. Успехът на Truly ме вдъхнови и вярвам, че е добра поличба. Намислила съм този албум да е двоен и в него да представя песните си в два различни варианта - аустичен и клубен. Много по-лесно и печелившо в днешно време е да се издават сингли, но песните, обединени в албум представят една завършена история - разказ за живота през музика. Това ме вълнува много повече.

* В албума парчетата ще са в стила на I Like или ще има различни тракове?

В частта с клубна музика парчетата ще имат позитивното денс звучене на Truly и I Like, а в другата същите песни ще бъдат представени с цялата интимност, чистота и богатство на акустичния звук.

Цялото интервю с Мария може да видите на www.hiclub.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Лято

Според „Уикипедия” лято е един от четирите сезона в умерения пояс, заедно с есента, зимата и пролетта. Астрономично лятото започва с лятното слънцестоене (около 21 юни в Северното полукълбо и 22 декември в Южното полукълбо) и свършва с есенното равноденствие (около 23 септември в Северното полукълбо и 22 март в Южното полукълбо). В метеорологията се използва различна конвенция - месеците юни, юли и август в Северното полукълбо и декември, януари и февруари в Южното полукълбо.