Пропускане към основното съдържание

Интервю с магаре

Не ми се беше случвало да правя интервю с магаре, но и това се случи. Доста симпатично се оказа този Марк О'Селски. Казва за себе си, че е известен колкото Брад Пит и е навит на телевизионната си половинка Силвия Драгоева като свинска опашчица. Марк О'Селски е анимационният топкоментатор, който винаги има свой поглед върху новините и върху случващото по света и у нас.
Предлагам ви една малка част от интервюто с г-н О'Селски, което ще излезе утре в новия брой на списание "Хай клуб".

Досега няколко интервюта съм чел и винаги започвате със „Здравей, народе мой, и благодаря за този въпрос”...

Благодаря за този... а – ама т`ва чете ли се после? Аз си мислех, че интервютата с мен са за пълнеж и затова го давах по-еднаквичко. Сега ще се постарая повече.

Упорито се говори из магарешките среди, че са ви взели с връзки в „На инат”?

Естествено! Знаете ли на колко селскостопанска, че и човешка паплач трябваше да раздавам къчове, за да стигна до микрофона на ТV7... и до Силвето Драгоева. А всъщност тя беше по-лесна. Но да – ако връзките не са безразборни, то поне да са с точните хора... Нали... И е по-добре да те вземат някъде с връзки, отколкото да те махнат с връзки.

Когато не сте в телевизията, с какво се занимавате, г-н О’Селски?

Изследвам потайностите на София. София е една съседка от другия вход, с доста големи... потайности. Също така в свободното си време ходя на фитнес, по-висок съм, рус, със сини очи и съм известен като Брад Пит. Абе то няма живот извън телевизията. Нали, Васа?

Разкажете ми повече за вашето семейство. И те ли са в телевизионния бизнес?

Не, нямат общо с телевизията, освен че гледат. Мама – Сара Гарабедян-О’Селска, е арменска еврейка и тъкмо събра точки за 200 лв. пенсия. Добре, че ме дават по телевизията, че да я откъсна от турските сериали. Тате – Иван О’Селски, е от Коньвица, но се премести в Долна Мелна, Трънско, и с мама гледат люцерна – за зимнина. Имам брат и сестра – емигранти невъзвращенци. Преди не общувахме често по политически причини, а сега по икономически (много скъпи тия международни разговори).

Продължава в брой 02 на списание "Хай клуб" от 6.01.2011

Коментари

Популярни публикации от този блог

Лято

Според „Уикипедия” лято е един от четирите сезона в умерения пояс, заедно с есента, зимата и пролетта. Астрономично лятото започва с лятното слънцестоене (около 21 юни в Северното полукълбо и 22 декември в Южното полукълбо) и свършва с есенното равноденствие (около 23 септември в Северното полукълбо и 22 март в Южното полукълбо). В метеорологията се използва различна конвенция - месеците юни, юли и август в Северното полукълбо и декември, януари и февруари в Южното полукълбо.